Kerntrekbeveiliging

KERNTREKBEVEILIGING

Wij zijn inbrekers graag te slim af! Een effectieve manier om inbraak te voorkomen, is het plaatsen van kerntrekbeveiliging. Door het plaatsen van veiligheidsbeslag of een cilinder met kentrekbeveiliging komen inbrekers een stuk lastiger binnen.

Met een geharde schroef, accuboor of schroevendraaier, kerntrekker en bouwsleutel staan inbrekers binnen een minuut bij u binnen. De schroef wordt met behulp van de accuboor of schroevendraaier in de cilinder gedraaid. Door middel van het plaatsen van een kerntrekker over de schroef kunnen zij de cilinder uit het slot trekken of afbreken. Met de bouwsleutel kan het slot worden geopend en staat de inbreker bij u binnen. De methode is niet alleen eenvoudig en snel voor inbrekers toe te passen, maar is ook vrijwel geluidloos. Ongemerkt kunnen zij zo uw waardevolle spullen meenemen.

Deze vorm van inbraak wordt de laatste jaren steeds vaker toegepast. Om deze reden is het door Politiekeurmerk Veilig wonen en het Bouwbesluit sinds 1 januari 2016 voor alle nieuwbouwprojecten verplicht gesteld om gebruik te maken van kerntrekbeveiliging.

Kerntrekbeveiliging bij Breur

Breur helpt u graag bij het beveiligen van woningen en bedrijven! Wij hebben diverse merken sloten en cilinders met kerntrekbeveiliging in het assortiment. Door het toepassen van driesterren SKG gekeurd hang- en sluitwerk wordt de kans op inbraak met wel 90% verminderd. Dit heeft voor u als voordeel dat verzekeraars vaak een korting geven op uw premie.

Ook denken wij graag met u mee over aanvullende maatregelen om uw woning of bedrijfspand te beveiligen, zoals door middel van inbraak strips en dievenklauwen. Heeft u behoefte aan een innovatief toegangsverleningssysteem? Breur regelt het voor u! Onze specialisten staan graag voor u klaar!

U kunt bij alle vestigingen van Breur terecht voor het aanschaffen of advies over kerntrekbeveiliging of overige beveiligingsmaatregelen . Wilt u in gesprek met een van onze specialisten? Neem dan contact op via 010 – 2 888 444 of info@breur.nl.